E-trgovina

E- trgovina: Jedna od najvažnijih stavki internet poslovanja!

Za sve vas koji još niste upoznati s pojmom, E-trgovina (ili Internet ili web trgovina) je naziv za svaki posao ili trgovačku razmjenu koja uključuje prijenos informacija putem interneta. Ona obuhvaća niz različitih vrsta poslovanja – od maloprodajnih trgovina, preko aukcija, do tvrtki koje izmjenjuju dobra i usluge s drugim tvrtkama. Trenutačno su internet trgovine jedne od najvažnijih stavki internet poslovanja.

Razlog iz kojeg su internet trgovine postale toliko popularne je velik broj njihovih prednosti naspram konvencionalnih trgovina, kao što je na primjer eliminacija zapreka vremena i udaljenosti.

e trgovina

Elektroničko poslovanje se brzim tempom proširilo u posljednjih pet godina, no hoće li tako i ostati?

 

U 2013. godini, rast E-trgovina daleko je nadmašio sva tadašnja očekivanja. Kroz cijelu 2014. godinu zadržale su svoj tempo rasta, a u trećem tromjesečju 2015. godine internet prodaja porasla je za rekordnih 15.1% u odnosu na treće tromjesečje 2014. Ovaj trend se nastavio i u četvrtom tromjesečju 2015.

eMarketer predviđa ponovni uspon prodaje putem internet trgovina kroz cijelu 2016. godinu, a pogotovo za vrijeme Adventa.

 

e trgovina 2

 

Iz svega navedenog možemo zaključiti kako ne postoji bolje vrijeme za otvaranje vlastite E-trgovine nego sada.

Ukoliko želite kvalitetnu E-trgovinu prilagođenu potrebama korisnika, počnimo kreiranjem iste sukladno s vašim željama i vrstom poslovanja kojom se bavite. Proučite usluge koje nudimo i započnimo zajedno novu eru u vašem poslovanju.

Kristina Matić

Author Kristina Matić

More posts by Kristina Matić

Leave a Reply